Een rondleiding op school vastleggen

Overweeg je om van school te veranderen vanaf 10 januari 2022?

En ben je op zoek naar informatie over Campos? Of sta je al op het punt om je in te schrijven in deze fantastische school? Maak dan snel een afspraak zodat wij jou coronaveilig op onze school kunnen ontvangen. Daar ontvang je dan alle nodige inlichtingen en kun je je indien gewenst ook inschrijven.

Tijdens de kerstvakantie is de school geopend op donderdag 6 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kan dan langskomen. Indien mogelijk, graag even online een tijdstip reserveren, zodat wij jou deskundig en met open armen kunnen ontvangen.
Je kan ons tijdens de schooluren ook contacteren op 014 43 80 80 om een afspraak te maken. Op schooldagen staan wij voor jou klaar van 8.30 uur tot 15.40 uur (op woensdag tot 12.00 uur).

Dit geldt enkel voor leerlingen die vanaf 10 januari 2022 van school veranderen. De infomomenten en inschrijvingsprocedure voor schooljaar 2022-2023 worden later bekend gemaakt.

(De gegevens met * zijn verplicht in te voeren.)

Informatie van de leerling

Kies een tijdsslot.
maandag 28 december
dinsdag 29 december
Verzenden
Privacy: Overeenkomstig de Verordening Gegevensbescherming (GDPR) zullen we uw gegevens enkel intern gebruiken en niet aan derden doorgeven. (Privacyverklaring)
Tijdslots worden geladen. Contacteer jos.swennen@turnhout.be als deze niet verschijnen.