Inschrijvingsformulier digitale infosessies

Door de coronamaatregelen kunnen er op dit moment geen traditionele infomomenten of open dagen plaatsvinden.

Om onze toekomstige leerlingen en ouders toch voldoende informatie te bieden over onze opleidingen, organiseren we binnenkort enkele digitale infosessies waarin we onze richtingen en aanpak toelichten.

Duid hieronder aan voor welke digitale infosessie jij je wenst in te schrijven. Voeg ook je e-mailadres toe zodat wij jouw inschrijving kunnen bevestigen.

(De gegevens met * zijn verplicht in te voeren.)

Informatie van de leerling

Op welk tijdstip wil je de sessie volgen?
maandag 28 december
dinsdag 29 december
Verzenden
Privacy: Overeenkomstig de Verordening Gegevensbescherming (GDPR) zullen we uw gegevens enkel intern gebruiken en niet aan derden doorgeven. (Privacyverklaring)
Tijdslots worden geladen. Contacteer jos.swennen@turnhout.be als deze niet verschijnen.